Ahmet BAHADIR - Okul Müdürü

Ahmet BAHADIR - Okul Müdürü

1979 Nevşehir doğumludur. İlkokulu doğduğu Hasanlar köyünde, ortaokulu Ürgüp Lisesi orta kısmında, Ortaöğretimini Aksaray Anadolu Öğretmen Lisesi’nde, Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi’nde, yüksek lisansını ise yurt dışında Örgütsel psikoloji alanında tamamladı. Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Sosyal Bilgiler Eğitimi alanında “Karacakurt Türkmen Köylüsünün Sosyal Yaşamındaki İnsan ve Mekân Algısının İncelenmesi: Etnografik Çalışma” adlı teziyle ikinci yüksek lisansını Ağustos 2023’te bitirdi.

Memuriyete 27.09.2000 tarihinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak başladı. Kayseri ve Yozgat illerinde çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra, 2016-2018 yılları arasında Kayseri-Kocasinan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ve Kayseri Spor Lisesinde okul müdürlüğü yaptı. Görevde yükselme sınavı ile 30.08.2018 tarihinde Sivas-Kangal İlçesine Şube müdürü olarak atandı. Eylül 2018- Ocak 2020 tarihleri arasında Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Ocak 2020-Ocak 2023 tarihleri arasında ise Avanos ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube müdürü olarak görev yaptı. Sonrasında Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı farklı okullarda yönetici ve öğretmen olarak görev yaptı. Yazılı sınav sonucunda atandığı okulumuzda 30.10.2023 tarihinden itibaren okul müdürü olarak görev yapmaktadır.

            Evli ve iki kız çocuğu babasıdır. Çok sayıda yabancı dil, hizmet içi eğitim ve bilişim teknolojileri kullanıcısı sertifikasına sahiptir. İyi derecede İngilizce bilmektedir.